Schedule

Schedule

Time Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Junior 1 (45 min.) 4:00pm-4:45pm 4:00pm-4:45pm 4:00pm-4:45pm
Junior 2 (60 min.) 5:00pm-6:00pm 5:00pm-6:00pm 5:30pm-6:30pm 5:00pm-6:00pm 5:00pm-6:00pm 10:00am-11:00am
Level 1/Beginner (60 min.) 5:30pm-6:30pm 4:00pm-5:00pm

5:00pm-6:00pm

6:00pm-7:00pm

5:30pm-6:30pm

6:30pm-7:30pm

4:00pm-5:00pm

6:00pm-7:00pm

5:30-6:30pm

 

11:00am-12:00pm
Level 2/Intermediate (90 min.)

 

4:00pm-5:30pm 4:00pm-5:30pm

6:30pm-8:00pm

 4:00pm-5:30pm
Rhythmic (60 min.)  6:00pm-7:00pm  6:00pm-7:00pm
Tumble Class  7:00pm-8:00pm 7:00pm-8:00pm
Boys/ Beginner (60 min.) 6:00pm-7:00pm  6:00pm-7:00pm
Boys Level 2
By Invitation
7:00pm-8:30pm  7:00pm-8:30pm
ACRO  4:00pm-6:30pm  4:00pm-6:30pm
Pre-Team

 by invitation

5:00pm-8:00pm L3 (2017) 3:30-5:30pm L2/3 (2018) 5:00-8pm L3 (2017)  3:30-5:30pm L2/3 (2018) 5:00pm-8:00pm L3 (2017)

1pm-4pm
L3 (2017)

Dream Team by invitation 3:30pm-5:00pm 3:30pm-5:00pm
Xcel   by invitation

6:00pm-8:30pm Gold *K

6:00pm-8:00pm *Pre-team *D

4:00pm-6:00pm Silver

6:00pm-8:00pm Bronze *D

6:00pm-8:30pm
Gold *K
 4:00pm-6:00pm Silver

6:00pm-8:00pm
Bronze *D

5:30pm-8:30pm Gold *K

6:00pm-8:00pm *Pre-team

11:00am-1:00pm Silver
Team  by invitation 4:00pm-8:00pm L5 & up 4:00pm-8:00pm L7 & up

4:00pm-8:00pm L4

4:00pm-8:00pm L5 & up 4:00pm-8:00pm L7 & up

4:00pm-8:00pm L4

4:00pm-8:00pm L5 & up 9:00am-1:00pm L4 & up
Boys  Team by invitation 5:30pm-8:00pm 5:30pm-8:00pm 5:30pm-8:00pm

C* – Christiana  D* – Daniela  D* – Devon  E* – Eduard  E* – Elena  M* – Maryna  K* – Katie  S* – Svetlana  V* – Viktoriya   Y* – Yulia

Additional Information

*Monthly Tuition
All 45 minute classes $55.00 Annual Registration Fee $30.00 for the first child
All 60 minute classes $65.00 Add $15.00 for each additional child
All 75 minute classes $75.00 10% sibling discount
All 90 minute classes $80.00 Second activity $10 off
2 days/ 45 minute classes $105.00 Families of 4(60 min. classes): $200
2 days/ 60 minute classes $120.00 Families of 4(90 min. classes): $260
2 days/ 90 minutes classes $150.00 3 or More siblings (90min./60min. classes/2x a week)
2 days/ 75 minutes classes $135.00 1st-Full, 2nd-10% discount, 3rd- $80(90min) / $65(60min.)
2 days 60/90 minutes COMBO class $140.00
3 days/60 minutes classes $160.00 * Pre Team & Team Please contact office!
3 days/90 minutes classes $180.00